Avond vier daagse: verslag van Stef en Sverre

Ik vond de eerste keer avond 4 daagse heel erg leuk om te doen.

 Met de eerste dag liepen we in Cothen met mijn vader.

 Met de tweede dag liepen we in Langbroek met mijn  nicht oom en tante.  De derde dag was de langste dag toen liepen we in Wijk bij Duurstede en toen liep ik met mijn oom en tante toen we pauze hadden stonden oma en mama aan de zijkant.

De laatste dag ik liep ik met mijn vader  het was een groot feest ik had zelf ook mijn box mee, uiteindelijk moest ik mijn box uit doen omdat er live muziek kwam toen begon ook de defilΓ© daar kregen we ook de medailles. Op het Cob Balkplein stonden mijn oma, mama, oom en tante met snoep mmm dat woord lekker smullen.

                           Groeten van Stef 😊

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Leuk dat ik mee mocht doen met de Avond vierdaagse. Dit was mijn eerste keer. We hadden veel snoepjes mee genomen. De eerste dag ging ik met mijn vader lopen door Cothen. De tweede dag was in Langbroek met Silke, Linda en Martijn. De derde dag was in Wijk en daar kwam mama kijken. De laatste dag hadden we trompetters en trommels achteraan en kregen wij een medaille. Op het Cob Balkplein kregen we allemaal lekkere dingen van Mama, Martijn, Linda en Oma,

Tot volgend jaar.

Van Sverre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *